Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Østerdalen Elverum

HOT CLUB DE NORVÈGE

Overview

Hot Club de Norvège har vært kontinuerlig på veien siden 1979, og har en unik reise bak seg. Med utgangspunkt som gatemusikanter sto vi for gjenoppdagelsen av gitaristen Django Reinhardt (1910-1953) i Norge på 70-tallet. Deretter pådrivere under Djangomusikkens renessanse i de europeiske sigøynerleirene på 1980-tallet og det internasjonale gjennombruddet på 1990-tallet.

 

På 2000-tallet har vi fått noe som antakelig er verdensrekord i turnéring. I jubileumsåret 2019 feirer vi 40-års jubileum med turnéer over hele landet sammen med vår nye supergitarist, franske Gildas Le Pape (ex Satyricon).

Vi reiser rundt i ny turnébuss (med registreringsnummer DJANGO) og garanterer god stemning og fullt hus. Denne turnéen blir forøvrig siste mulighet til å høre gitaristen Jon Larsen live. Fra nyttår begynner den 18 år gamle gitarvirtuosen Ola Erlien i Hot Club de Norvège, mens Jon Larsen takker av etter 41 år sammenhengende på veien.

 

Så denne turnéen blir historisk. Genuin Djangomusikk av internasjonalt kaliber, fra Grieg til Zappa!

  • Last Updated: 09.09.2019
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

to. 14. november 2019 19:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
HOT CLUB DE NORVÈGE
Your Recently Viewed Pages