Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Hovedøen Social Club slynger julen inn!

  • Mauritz Kartevoldsplass 1, Sandnes
  • +47 51602010
  • 24. november 2019
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Når nettene blir lange og vi ikke ser skogen for bare julepynt og ribbefett er det godt å vite at det er duket for årets mest usannsynlige latinamerikanske konsertopplevelse. Det er nemlig tid for Hovedøen Social Clubs julekonsert!

Når nettene blir lange og vi ikke ser skogen for bare julepynt og ribbefett er det godt å vite at det er duket for årets mest usannsynlige latinamerikanske konsertopplevelse. Det er nemlig tid for Hovedøen Social Clubs julekonsert!

Hovedøens feiring av jula er kjemisk fri for dype og religiøse tanker, men til gjengjeld breddfull av sanger du ikke ante at du trengte å høre fra et musikalsk overflødighetshorn av cubanske rytmer, sprudlende arrangementer og Sergios sangtolkninger med sin meget innvandrede akksent: "For julegråten vil han ha i fred..!"

Hvis du skulle være i tvil om du bør gå på denne konserten så spør deg selv; hvordan ville det lyde hvis f.eks På låven sitter nissen eller Bjelleklang hadde blitt skrevet i Havanna en gang på 50-tallet, den gangen Hemingway spradet omkring i restaurantene omgitt av elegante kjoler, høye sigarer og longdrinks. Ville man likevel lengtet etter puddersnø, vadmelsnikkers, kvikklunch og termos-kaffe? Svaret får du ALDRI!!! (med mindre du kommer på konserten, da).

Hovedøen Social Club slo igjennom med et brak da "Que viva Noruega!" kom sommeren 2008, og fikk en historisk trippel A-listing på NRK P1. Våren 2009 kom oppfølgeren "Ay caramba!", og i tillegg til turné for Rikskonsertene fikk plata massiv oppmerksomhet i TV og dagspresse. Konserten "Klassikere a la Cuba" i samarbeid med KORK, bl.a. en stor suksess i Latinamerika og spilles jevnlig på TV på Cuba der Joner er geniforklart og har fått kultstatus blant musikere!!
Under Sverre Indris Joners kyndige ledelse får man sløye og kunnskapsrike arrangementer, sømløst utført med den høyeste state-of-the art av det svingende bandet, og på toppen vokalist Sergio Gonzalez' ikke helt plettfrie norsk-uttale – dermed er soundet ikke til å ta feil av, og festen i gang!


Musikere:
Sverre Indris Joner – piano, kor, musikalsk ledelse.
Sergio Gonzalez – sang.
Eduardo Cedeno –congas.
Jose Antonio "Tony" Moreaux Charon – timbales.
Ole Marius Melhuus – bass.
Erik Eilertsen – trompet.

Her er plata på Spotify:
https://open.spotify.com/album/0GFb7EiDFSicaShWm2zfRv?si=T2Z9WMRLSvG-lexi9Gj18w

  • Last Updated: 15.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 24. november 2019 19:30 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hovedøen Social Club slynger julen inn!
Your Recently Viewed Pages