VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet RINGSAKER

Huldra på Helgøya

  • Helgøyavn. 1035, NES PÅ HEDMARKEN
  • +47 41547540
  • 29. august 2020 - 30. august 2020
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Huldra på Helgøya er et vandreteater som tar deg på vandring fra Gapahuken i Raknerudskogen (rett ovenfor Klatreparken på Helgøya) og til Huldrehølet (på toppen av Helgøya). Turen er på totalt ca 4 km, langs brede og gode stier, men med litt «klatring» på slutten. Vi går en annen vei tilbake til Gapahuken.

Det er plass til ca 50 personer pr. forestilling, kan også passe for barn, fra ca 10 år. Det er en forestilling bestående av sagn, sang, dans, fortellinger, teater og drivende felespill. Det er viktig at barna vet at det er et stykke å gå og at man må være helt stille underveis. Vandreteateret foregår utendørs og at man må ha klær og skotøy som passer til dette. Kan være viktig med myggmiddel!

Servering skjer ved ankomst (Gapahuken), litt bringebærsaft, ved Huldrehølet (lefsebuss) og når vi kommer tilbake til Gapahuken (kringle og kaffe).
Det er en parkeringsplass rett nedenfor Gapahuken i Raknerudskogen som kan benyttes. Viktig å møte opp en liten stund før vi starter, vi starter presis kl. 1900.

  • Last Updated: 09.07.2020
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 29. august 2020 19:00 21:00

sø. 30. august 2020 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Huldra på Helgøya
Your Recently Viewed Pages