Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Hulen 55 år! De Musikalske Dvergene + Supp.: Søstrene Migrene || Hulen

HULEN 55 ÅR!!!De Musikalske Dvergene + Supp.: Søstrene Migrene

De Musikalske Dvergene
Fem herrer startet et rockeband med et motto og en programerklæring: Garantert ambisjonsløs rock! De hadde en klippefast tro på at hvis de laget sanger om vanlige ting, og sang slik de snakket, så ville folk skjønne hva de snakket om.

De dukket opp i bølgen av norske "New Wave-band" på tampen av syttitallet og tok det omstendelige navnet De Musikalske Dvergene. Navnet var et selvironisk og muntert spark til de hardtslående navnene andre grupper på denne tiden smykket seg med. De fleste av disse "andre gruppene" er nå forsvunnet, noen har gjenoppstått, men De Musikalske Dvergene har vært her hele tiden.

– De fikk tidlig status som et omgjengelig og jordnært kultband, men mens trender og frisyrer har endret seg har Dvergene stått stødig og holdt fast ved sitt opprinnelige motto.

De Musikalske Dvergene har hardnakket fortsatt med å levere en stadig større samling sorgmuntre og selvironiske sanger om hverdagens fortredeligheter. Sanger som passer til små og store konserter, som allsang på vorspiel, fest og nachspiel, eller som lydspor til oppvasken.
De som i sin tid heiet Dvergene frem har for lengst fått andre ting å henge fingrene i. Men nye har kommet til, ofte unge menn, men der det er unge menn er det også unge damer. De Musikalske Dvergene trives best i tett og god og direkte kontakt med publikum – uten nykker og fjas!


Søstrene Migrene
Ps ps ps! Søstrene Migrene bestående av 4 pønkepuser i slips, de leverer en puseaktig twist til pønkesjangeren. Disse pønkekattene tar ikke seg selv for seriøst, men tar musikken sin på alvor. Med melodier og tekst som får deg til å ville hoppe, danse, synge og mjaue med. Uansett om du er en dedikert pønk-fan eller bare på kikk etter noe nytt og spennende å oppdage, vil Søstrene Migrene garantert ikke skuffe. Pønkepusene er klare til å gi publikum en opplevelse de sent vil glemme.


CC: 190/250
ID: 18-----------------------

Sist oppdatert: 04/17/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt