Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Humans 2.0

Overview

En symfoni av akrobatikk, lyd og lys.

I et lysglimt kommer ti kropper til syne. De beveger seg i harmoni et lite øyeblikk, før mønsteret endrer seg og intensiteten øker. Tårn vokser og forfaller, kropper kastes i været og fanges inn, og de fysiske grensene tøyes til det ekstreme. Kan vi noen gang finne den perfekte balansen, eller er vi nødt til å tilpasse oss evig endring?

Forestillingen fra det australske nysirkuskompaniet Circa er skapt av sirkusvisjonæren Yaron Lifschitz. Det blir tettvevd koreografi av kropper som pulserer til musikk av komponisten Ori Lichtik i Paul Jacksons dramatiske lyssetting. Humans 2.0 er en intim og dypt engasjerende forestilling om utfordringene ved det å være menneske.

Fra sin base i Brisbane har kritikerroste Circa turnert siden 2004 og gledet publikum i mer enn 40 land. Kompaniet ligger i fronten av den australske nybølgen innen sirkus som visker ut grensene mellom bevegelse, dans, teater og sirkus, og spør seg alltid: Hva er mulig?

"Jaw-dropping, seat-clawing and armchair-exhausting"
– ARTSHUB

Foto: Yaya Stempler

  • Last Updated: 30.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

sø. 28. mai 2023 13:00 14:15

sø. 28. mai 2023 18:00 19:15

ma. 29. mai 2023 19:30 20:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Humans 2.0
Your Recently Viewed Pages