VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland EIGERSUND

Humle

Overview

Singer / songwriter Humle debuterte i 2019 med albumet «Alt Er Bra Nå».

Singer / songwriter Humle debuterte i 2019 med albumet «Alt Er Bra Nå».

«Alt Er Bra Nå» er et personlig ultranærbilde av Humlekjær sin reise de siste ti årene. Med et ærlig og inderlig blikk utforsker han toppene og bunnene av et ungt, men levd liv i en sjangerlek hvor nedstemte og introverte pianoballader avløses av livsbejaende stadion-anthems. Han gjør Fredrikstad til Bruce Springsteens New Jersey, og trer inn i rollen som en gatepoesi- predikant i det ene øyeblikket - før han i det neste ser tilbake på det som har vært og det som aldri ble noe av. Det er nostalgisk, men rastløst. Håpløst og håpefullt på samme tid.

I løpet av 2019 kom høydepunktene på løpende bånd; to supportkvelder for CC Cowboys på utsolgt Rockefeller, egen konsert på John Dee, Byscenen i Trondheim sammen med Oslo Ess, support for Gyllene Tider og 10.000 mennesker i hjembyen Fredrikstad og i desember hadde han sin første sologig før Smith And Thell på Parkteatret.

Det viste seg at han skulle trives godt i det akustiske formatet. Høsten 2020 drar han ut på Norges turné hvor han spiller nedstrippa versjoner av låtene fra debutskiva, nye låter og kanskje det dukker opp en cover eller to.

  • Last Updated: 18.07.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 18. september 2020 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Humle
Your Recently Viewed Pages