Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Jevnaker

Hvordan kan jeg være glad når du er dum?

Overview

Hvordan kan jeg være glad når du er dum?
Søndag 2. februar 2020 kommer Happiator til Hadeland Glassverk.

Start det nye året med et motiverende og underholdende foredrag med gledessprederen Arnt Sæther! Vanligvis velger du ikke naboen du får, eller alle kollegaene dine, eller svigerfamilien. Det er heller ikke selvfølgelig at du skal ha det godt med søsknene dine, foreldrene dine eller barna dine, selv om mange tror at det er bare velstand i de fleste andre familier. Men det er ikke det. «Det er noe i alle garder». Noen av de menneskene du har rundt deg i hverdagen kan være irriterende og dumme. Ikke bare kan være, noen av dem er det! De sier og gjør ting som du syns er idiotiske. Ikke bare sier de ting du syns er dumme, men de mener det også! Hva gjør du da? Hva kan du gjøre da? Er det du pleier å gjøre smart? Er det i det hele tatt mulig å være glad når andre mennesker er dumme? Ikke å være glad for at de er dumme, men ha et godt liv blant dumme? Det er ingen lov mot det å være dum i Norge.

Så gjennom et liv vil du møte mange mennesker du syns er dumme. Kan de lære deg noe? Kan de lære deg noe om deg selv? Det finnes teknikker og tanker om hvordan vi kan håndtere mennesker som vi syns burde være annerledes enn de er. Du kan lære mer om hvordan du kan håndtere deg selv i møte med slike mennesker denne dagen på Hadeland Glasverk. Arnt Sæther har undervist i glede i over 25 år, og gjort seg en del tanker rundt temaet. Han driver i dag www.happiator.no hvor han reiser land og strand rundt og underviser i Glede. Denne dagen på Hadeland Gladssverk lærer du hvordan du kan være glad når andre er dumme.

Forestillingsstart: 12:00
Varighet 60 min.
Dørene åpner 30 min. før forestillingsstart.
Servering: Kiosk, mat alle rettigheter .
 

  • Last Updated: 22.11.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

sø. 2. februar 2020 12:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hvordan kan jeg være glad når du er dum?
Your Recently Viewed Pages