Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Hvorfor det? Med Trond Viggo og Tore Sagen

Overview

Hvor blir det hvite i snøen av når den smelter? Hvorfor damper det fra munnen når du puster og det er kaldt

Hvor blir det hvite i snøen av når den smelter? Hvorfor damper det fra munnen når du puster og det er kaldt, men ikke fra rumpa når du promper?
Og selvfølgelig: Hva er meningen med livet? Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping.
Og en ting er sikkert: Trond-Viggo og Tores show er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon. For hovedpersoneneselv, derimot, er Hvorfor det? en opptur av dimensjoner. Konseptet er såre enkelt: Trond_Viggo inntar scenen, gjør litt hylende morsom standup og introduserer så Tore. Deretter rettes oppmerksomheten ut i salen, og publikum oppfordres til å spørre om
absolutt hva som helst. Showet har for lengst blitt tv-programmer både i 2008, 2009. 2017 og 2018 gikk en serie programmer på NRK1, med begeistret omtale og særdeles gode seertall.

Torsdag 15. August er det altså nok en gang mulighet for å oppleve moroa på Stavangeren! "Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt "safe", sier Trond-Viggo og fortsetter: "Utgangspunkteter jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid, sier Trond Viggo, som på tross av frykten gleder seg til Stavangeren i august.
Noen som ikke har grunn til å grue seg, er publikum. For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd. Når forestillingen vel er i gang, kan latterkulene gjøre vanskelig å tenke klart.

NB: Aldersgrense: 18 år, barn under 18 år må ha med Verge, Vergen må være minimum 23 år og skal ikke nyte alkohol/rusmidler før og under show!

VERGESKJEMA FYLLES UT PÅ BILLETTKONTORET I STAVANGEREN

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!


Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER: Ring 51843850

  • Last Updated: 08.04.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 15. august 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hvorfor det? Med Trond Viggo og Tore Sagen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad