Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Hvorfor det Spesial - Trond-Viggo og Else // BYSCENEN

Mer info
Etter fulle hus og stormende jubel over hele landet i flere år kommer omsider Trond-Viggo til Trondheim med improshowet Hvorfor det? – og gjest denne gangen er Else Kåss Furuseth!

Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Og en ting er sikkert:
Trond-Viggo og Elses show er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon.

Men konseptet er såre enkelt:
Trond-Viggo og Else inntar scenen og snakker litt om helse generelt og kroppen spesielt – basert på rollen som henholdsvis lege og pasient. Så åpnes det også for spørsmål fra salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst de måtte lure på om – ja, nettopp - kroppen.


Tirsdag 27. august kommer altså showet til Trondheim og Byscenen!

”Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt "safe", sier Trond-Viggo, og fortsetter:
”Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid, sier Trond Viggo, som på tross av frykten gleder seg veldig til Byscenen i august.

Noen som ikke har grunn til å grue seg, er publikum. For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd. Når forestillingen vel er i gang, kan latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart.

Pris: 395,- + avg.
Sittende show
Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00
Mer info: https://www.byscenen.no/event/hvorfor-det-spesial

Sist oppdatert: 06/13/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt