Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

I LIKE TO SLEEP - Bedmonster's groove tour // STEREO

Den prisbelønte og kritikerroste powerjazztrioen I LIKE TO SLEEP fra Trondheim, bestående av Amund Storløkken Åse (vibrafon & mellotron), Nicolas Leirtrø (barytongitar) og Øyvind Leite (trommer) har i snart 10 år feid over jazz- og rocke-Norge som et av de mest hardtslående og overraskende bandene!

Med 100 konserter på de fleste rock- og jazzklubber i landet, store internasjonale festivaler som Roadburn, Tampere Jazz Happening og Pstereo, og 3 kritikerroste plateutgivelser på bl.a. Rune Grammofon, har trioen drevet nybrottsarbeid i møtet mellom rock og jazz under mantraet "Powerjazz to the people".

I 2023 mottok trioen Norges største musikkstipend - Sparebank1 SMN JazZtipendiat – for å skrive bestillingsverk til Trondheim Jazzorkester i 2024 med en prosjektramme på 1 million kroner, men underveis i komponeringsprosessen til dette verket skal trioen ut på ny turné for å feire nytt plateslipp.

Den 12. april returnerer nemlig trioen til sitt første plateselskap All Good Clean Records og slipper sitt fjerde studioalbum "Bedmonster's Groove"!
Dette albumet er trioens mest groovy og hardtslående album så langt, fylt til randen med svevende vibrafon og mellotron, riff og et brutalt sound uten like.
I anledning plateslipp kommer I LIKE TO SLEEP til Stereo for å gjøre en intim og eksplosiv releasekonsert!

I LIKE TO SLEEP:
Amund Storløkken Åse - vibrafon & mellotron
Nicolas Leirtrø - barytongitar/bass-VI
Øyvind Leite - trommer

Foto: Sigrid Erdal

Sist oppdatert: 04/12/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt