Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

I WANT YOUR LOVE

Overview

I Want Your Love. Regi: Travis Matthews. USA 2010. Aldersgrense: 15 år. Språk: engelsk. Tekst: utekstet. DCP, 1t 18min.
I debutfilmen til Travis Mathews møter vi en homofil vennegjeng i trettiårene i San Francisco som blir oppløst når protagonisten må flytte hjem igjen fordi han ikke har råd til å bo i byen lenger. Den siste kvelden samles venner og eks-kjærester for å holde en avskjedsfest, noe som gjør at det blir enda vanskeligere å dra.
I Want Your Love er en intens og intim film som ifølge New York Times tok et bevisst valg om å ta tilbake homofil sex på film. Den ble forbudt i Australia, blant annet fordi det er ekte sex med, men ble vist på skeive filmfestivaler over hele verden da den kom ut og ble godt mottatt. Et frisk pust i skeiv filmhistorie, med en ærlig, emosjonell og sexy vri.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 25.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

to. 9. juni 2022 18:00 19:20

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
I WANT YOUR LOVE
Your Recently Viewed Pages