Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

I Was A King

Overview

I Was a King teamer opp med Norman Blake fra Teenage Fanclub på nytt album. I Was a King er en av de de fremste representantene for en stadig mer utrydningstruet DIY/undergrunnspop-scene i Norge.

I Was a King teamer opp med Norman Blake fra Teenage Fanclub på nytt album. I Was a King er en av de de fremste representantene for en stadig mer utrydningstruet DIY/undergrunnspop-scene i Norge. Frontet av Frode Strømstad og Anne Lise Frøkedal, står bandet støtt fast ved troen på den gode melodien.

«Slow Century», deres femte fullengder er ikke bare spilt inn i Strømstads hjemby Egersund, men også trykket på vinylpressen som Strømstad nylig har startet.

Platen er produsert av Norman Blake fra skotske Teenage Fanclub. Fritt for fiksfakserier, men i stedet spontant og gitarbasert med eviggrønne melodier mot enkle, men effektfulle arrangementer. Det sørvestlandske trekkes som en rød tråd gjennom hele utgivelsen, både i fotografienes dokumentasjon av kystlandskap og trehusbebyggelse til tekstenes skildringer av karakterer og landskap.

Førstesingel «Bubble» sammenfatter felleskapet med band og produsent fullkomment. En ypperlig introduksjon til albumet som kommer 8. mars. Tre minutter med “jangly” gitarer, nydelige vokalharmonier og et refreng som fester seg i hodet etter første gjennomlytting.

I Was A King står i en stolt powerpop-tradisjon og har ikke lagt skjul på slektskapet til band som The Byrds, Big Star eller Teenage Fanclub. Bandet har gjort seg bemerket med flere Spellemann-nominasjoner og listeplasseringer, og har mottatt strålende kritikk både utenfor og innenfor 
landegrensene. I sin utrettelige søken etter perfekt pop og sonisk lykke har bandet tidligere samarbeidet med internasjonale størrelser som blant annet Sufjan Stevens, Robyn Hitchcock, Bill Rieflin fra R.E.M. og King Crimson.

Konserten arrangeres i Akvariet.

Event på Facebook

  • Last Updated: 10.01.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 29. mars 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
I Was A King
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad