Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Ice bathing and Sauna with traditional Norwegian lunch

Mer info

Vinterbad i Norskehavet er en eksotisk opplevelse og gir en god følelse av velvære. Dette er en aktivitet som har blitt mer vanlig blant nordmenn, og er en lidenskap for noen. Aktiviteten sies å være gunstig for helsen på flere måter. Det er også kult å ha det på reise-cv.

I vår aktivitetspakke - "svøm i Norskehavet og spis lunsj på gården" ledes av vår guide, aktivitetsleder på gården.


Vår trivelige vedfyrte badstue står ved stranden og er svært innbydende når du kommer opp fra det kalde havet. Der får du håndklær som du kan sitte på og tulle deg inn i. Når økten nede ved sjøen og i badstuen, som tar ca 60 minutter, er over, er du velkommen opp til restauranten på gården, hvor vi serverer deg en herlig hjemmelaget lunsj og en varm drikke. Du er også velkommen til å hilse på dyrene på gården under oppholdet.


VIKTIG! Turen inkluderer ikke transport. Yggdrasiltunet tilbyr privat transport til gården for en ekstra kostnad, både fra flyplassen og Tromsø sentrum. Deres privat transport krever minimum to personer.

Pris fra flyplassen: 990 kr (prisen er for de to minimum personene som kreves), ekstra 400 kr per ekstra person.

Pris fra Tromsø sentrum: 1200 kr (prisen er for de to minimum personene som kreves), ekstra 450 kr per ekstra person.


Alternativt, mandag-fredag er offentlig transport også tilgjengelig i form av rutebussen 420 fra Havneterminalen Prostneset i Tromsø sentrum. Denne bussen går ikke i helgene. Bakkejord - Solvang er stoppet for Yggdrasiltunet gård.

Kilde: Visit Tromsø-Region

Sider du nylig har besøkt