Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Ringerike

Ida Jenshus : From This Day On

Overview

23. august slipper Ida Jenshus sitt nye album "From This Day On", og legger ut på full norgesturné med 28 konsertdatoer høsten 2019.

Med sitt nye album presenterer Ida en ny musikalsk retning, og de tre singlene som er sluppet så langt bærer bud om stor popmusikk. Ida er mer utadvendt og direkte enn tidligere, og har skapt et eksepsjonelt vakkert album med referanser til alt fra Abba til Fleetwood Mac.

Ida Jenshus er en ettertraktet liveartist med over 500 konserter i ryggen, og er en kredibel og folkekjær musiker som alltid leverer magiske konsertopplevelser. Som eneste soloartist har Ida Jenshus vunnet 3x Spellemannpris for sine 3 første album, og nå er hun endelig tilbake med nytt materiale.

Forrige gang Ida gjestet Eger & Co. i mars 2019 hadde hun med seg trommeslager Pål Hausken og leverte en fantastisk konsert i duo-format. Nå entrer Ida scenen med hele bandet, og det er duket for en herlig helaften på Eger & Co. 28.09.

  • Last Updated: 06.06.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lø. 28. september 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ida Jenshus : From This Day On
Your Recently Viewed Pages