Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

Ida Jenshus // Haubitz Hall Odderøya

Overview

Haubitz Hall Salongen er en intimscene på toppen av Odderøya, Kristiansand. For Haubitz Hall stanset tiden i 1945... Tyskerene forlot den tidligere offisersmessen de under okkupasjonen hadde ombygget til kino, og huset ble stående uendret i videre kinotjeneste for rekruttskolen, frem til Odderøya ble demilitarisert i 1992.

Ida Jenshus kommer til Haubitz Hall Salongen! Artisten bak tre Spellemannspriser og kjent for sine album ”Color Of The Sun” (2008), ”No Guarantees” (2010) og ”Someone To Love” (2012). 

Ida Jenshus er kjent for sin americana-musikk. Denne stilen ble virkelig tatt til sine ytterpunkter, utvidet og tydeliggjort på det siste albumet, ”Starting Over Again” (2015), hvor sangene strakk seg opp mot seks, syv, åtte og ni minutter.

NB: Kun 50 billetter, husk å forhåndskjøpe.

Om Haubitz Hall:
​​​​​​Huset var så tomt frem til 2008, da musikere Kjetil Grande og Morten Martens overtok huset i musikalsk tjeneste. Haubitz Hall, oppkalt etter kanonene som en gang våket fra toppen av Øya et steinkast unna, er innredet i sin opprinnelig stil, i kryssningen mellom kino og offisersmesse.

Se nett eller Facebookside for informasjon om artister, spilletider og billetter.

På Haubitz Hall finnes ingen av de vanlig skillene mellom artister og publikum. Absolutt ingen avgrensinger gjør at det er duket for en "tett på artisten" opplevelse av sjelden art. Huset er møblert med gamle salongmøbler både på scene og i salong, og artisten/ bandet okkuperer ikke mer av scenen enn de absolutt trenger.

Den lille gamle kinoen huser ikke mange mennesker. For hver konsert legges det ut billetter, på forhåndsalg gjennom billettsalgstjeneste på nett.

  • Last Updated: 02.01.2018
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fre 9. februar 2018 20:00

See All
Ida Jenshus // Haubitz Hall Odderøya
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad