VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Trøndelag INDERØY

Ida Jenshus Konsert

  • Sundfærveien 12, Inderøy
  • +47 92644653
  • 14. november 2020
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Denne lørdagskvelden samles vi i musikkens og hyggens navn! Godt i glassene, stearinlys og .... Ida! Dyktig og folkekjær som hun er, trenger hun sikkert ikke nærmere introduksjon, men her følger allikevel en liten intro: I løpet av sine første fem år som plateartist laget Ida Jenshus tre album, Color of the Sun (2008), No Guarantees (2010) og Someone to love (2012) som satte standarden på den norske americana-scenen og som behørig ble premiert med tre Spellemannpriser på rad. Altså tre country-harper på hylla, en bedrift som strengt tatt burde kunne veksles inn i et permanent opphold i Nashville.
Men Ida Jenshus er ikke en artist som hviler, selv ikke på en ekstra stor haug med laurbær.
I 2014 overrasket hun alle med å stake ut en vesentlig annen, og mer utforskende musikalsk kurs, med EPen Let it go.
En reise til americana-musikkens ytterpunkter, som ble utvidet og tydeliggjort på albumet Starting over again (2015), der sangene strakk seg opp mot seks, sju, åtte og ni minutter.
I disse syv årene etter at den første album-trilogien ble bragt i havn, har Ida vært en musikalsk «commuter» mellom USA og Norge. Hun har tilbragt vesentlig tid i Los Angeles og Nashville, mest i Music City. Der hun har samarbeidet med John David Souther, kjent i rockhistorien som JD Souther, en sanger/ låtskriver med tette bånd til karrierene til noen av USAs mest fremgangsrike artister, Eagles og Linda Ronstadt.
Albumet Two Worlds utkom i 2017, og var nettopp en reise mellom to verdener, skrevet og innspilt av Ida selv, i hjembyen Trondheim, og i Nashville.
Og i 2019 kom siste tilskudd til diskografien, den flotte og fengende From This Day On, og det er tydelig at Ida's nye retning er betraktelig mer framoverlent og utadvent enn tidligere.
Ida er en fantastisk liveartist, med snart 1000 konserter i ryggen. Hun har turnert landet rundt på store turneer ved hver albumutgivelse, og er både en kredibel en folkekjær artist som alltid leverer store konsertopplevelser!

  • Last Updated: 14.10.2020
  • Source: Innherred Reiseliv
Dates

lø. 14. november 2020 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ida Jenshus Konsert
Your Recently Viewed Pages