Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Ida Jenshus

Overview

I oktober er Ida Jenshus klar med sitt nye album, 'Two Worlds', og endelig får vi gleden av å se Ida på en norsk scene igjen! Det er 10 år siden hun for alvor dukket opp i den norske musikkvirkeligheten, allerede fra starten var det tydelig at hun hadde et usedvanlig godt grep om americana-musikken hun tok mål av seg til å være en del av – da knapt fylt tjue år.

I oktober er Ida Jenshus klar med sitt nye album, 'Two Worlds', og endelig får vi gleden av å se Ida på en norsk scene igjen! Vi gleder oss!

Første singel, 'Greatest Love' fra platen, sluppet 15. september og Ida sier følgende om den nydelige låta:

"Jeg tror aldri jeg har vært så spent før et låtslipp før. Det er spennende, men skremmende, å dele noe så personlig og selvutleverende. Det føles viktigere og nærere enn noen gang. Denne gangen har jeg produsert platen selv. Det var viktig for meg å ha full kontroll i denne prosessen, sammen med fantastiske bidragsytere – kanskje fordi det er ekstra personlig denne gangen. «Greatest Love" er en naturlig førstesingel fra platen. Låten reflekterer lydbildet på albumet, som er mer nedstrippet enn før. Låten, historien og stemmen er mer i sentrum enn noen gang tidligere."

  • Last Updated: 13.12.2017
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

tors 8. februar 2018 20:00

See All
Ida Jenshus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad