Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Idiotene på jobb

Overview

Slik takler du idiotene på jobben - Et foredrag om de vanskelige kollegene av Per Henrik Stenstrøm

Norges mest medieomtalte foredrag de siste årene kommer nå snart til ditt kulturhus. Den prisbelønte foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm legger ut på turné med foredraget som lærer deg å håndtere de vanskelige kollegene.

Du vet de som forsurer arbeidsplassen din. De irriterende kollegene som tapper deg for krefter. Alle har minst én idiot på arbeidsplassen, men spørsmålet er om det går an å sette pris på en egoistisk surpomp? Og hvilken kollegatype er du?

Dette er et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjonen og brysomme forskjeller på jobben.

---------------

Arrangementet er flytter fra 10. mai 2020  til 21. februar  2022, til 17. oktober 2022. Kjøpte billetter gjelder til ny dato. Billetter kan refunderes
https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054
Refunderingsfrist 10.08.2021

Dørene åpner kl. 18.00
Showstart kl. 19.00

Garderobe inkludert
Ingen rabatt for ledsager

På grunn av lydnivå er det ikke tillatt å ta med barn under 3 år på forestilling/konsert på Ole Bull Scene/Lille Ole Bull. Anbefalt aldersgrense på forestilling er 12 år, egne regler gjelder for konserter.

  • Last Updated: 14.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

ma. 17. oktober 2022 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Idiotene på jobb
Your Recently Viewed Pages