VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken INDRE ØSTFOLD

Ila auto

Overview

Kjære publikum! Gitt de restriksjoner som er pålagt av myndighetene har vi vært nødt til å flytte konserten med Ila Auto til 6. februar 2021. Billettene du har kjøpt, gjelder nå for den nye datoen. Vi beklager de ulempene dette medfører for dere, og ber om forståelse for at dette er en situasjon helt utenfor vår kontroll. Mvh Askim kulturhus

Ila Auto har blitt kalt lokomotivet i norsk bluegrass, og det er få band som kan matche energien deres på scena. Bandet har rykte på seg for alltid å gi publikum noe ekstra. En humørfylt festbombe, enten de spiller for voksne eller barn. En oppskrift som nå har fungert i snart 15 år og som stadig tiltrekker seg nye lyttere.

 

Debutalbumet fra 2006 «If You Keep Pickin’ it Might Never Heal» ga bandet Spellemannprisen i klassen country, og de ble også nominert for sin neste plate. Bandet har siden gitt ut hele fire album og en ep, og har bygget seg fans i inn- og utland.

 

«Irene» er singelen som slippes 22. november og første smakebit fra kvintettens kommende plate. 

  • Last Updated: 22.10.2020
  • Source: Visit Indre Østfold
Dates

lø. 6. februar 2021 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ila auto
Your Recently Viewed Pages