Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Grimstad

Image In My Music i Grimstad Kulturhus

  • Grimstad Kulturhus, Storgaten 33, Grimstad
  • +47 37 25 07 77
  • 16. februar 2018
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Et multi media, multi dimensjonalt show som du aldri har sett maken til.

Fra Klassiske Perler til Secret Garden og Pink Floyd – for alle og enhver, store og små.

Medvirkende: Ragin (violin), Oddbjørn Stakkeland (piano).

«Image in my Music» hadde premiere på Kilden i Kristiansand i 2014, foran et meget begeistret publikum. I showet får man oppleve det Ragin Wenk-Wolff ser i sitt indre når hun spiller på sin Stradivarius fra 1689.

"Inni mitt hode har musikken farger, former, teksturer og andre bilder", forklarer Ragin. I dette showet tar hun oss med på en magisk reise inn i en musikers indre verden. Vi blir med inn i en drømmeverden hvor kvalitets-musikk for alle og enhver, fremført «live», blir forsterket, innpakket i en visuell reise. Omvendt er det i de store Hollywoodfilmene musikken som er med å få frem stemningen i det man ser. Vi får oppleve hvordan Ragin ser musikk gjennom farger, former, bilder og teksturer og hvordan hennes opplevelse av musikk er multi-dimensjonal. Det blir en unik musikkopplevelse hvor vi bades i lys, mørke, tykt, tynt, høyt, lavt, nært, fjernt, gjennomsiktig, solid, og skiftende atmosfære. Ragins indre rike åpenbarer seg også gjennom seks forskjellige kostymer. Kostymene harmonerer med fargene og stemningen til hvert nummer i programmet.

Ragins multi-mediale konsert-show kombinerer hennes egen billedkunst med foto- og filmkunst av Kai-Wilhelm Nessler og er produsert av Virtuell-Teater designer Joachim Schamberger.

 

  • Last Updated: 17.11.2017
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

fre 16. februar 2018 19:00

See All
Image In My Music i Grimstad Kulturhus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad