Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Imagine Dragons: Mercury World Tour

Overview

Dette blir Imagine Dragons' eneste konsert i Norge i 2022. Få med deg Imagine Dragons «Mercury Tour» på Bergenhus Festning - Koengen 27. juni 2022!

Med 46 millioner solgte album og 55 millioner solgte sanger globalt, i tillegg til 74 milliarder kombinerte streams, er Imagine Dragons fortsatt ett av de bestselgende rockebandene, og har gjenoppfunnet sjangeren med sin enorme breakout-suksess gjennom 2010-tallet. Billboards Top 3 rockesanger gjennom tiåret tilhørte bandet – “Believer”, “Thunder” og “Radioactive”. (Tekst: Bergenlive.no)

NB! Kun ståplasser - også i Golden Circle.
Det er en øvre grense på maks 6 billetter per person. Forsalg kan ha andre grenser.
Ingen rabatt for ledsager.

Portene åpner: 17:00
Slutt ca. 23:00

Det er aldersgrense 18 år.
Det betyr at en må være fylt 18 år innen (eller samme dato), som konserten skal finne sted, altså 27. juni 2022.
Det er vergeordning på konserten. Nedre aldersgrense 15 år. Vi har ikke anledning til å gjøre unntak på den nedre aldersgrensen. Det betyr at dersom en er 15, 16 eller 17 år når konserten skal avholdes vil en kunne gå i følge med en verge. Verge må være en voksen edru person, minimum 23 år og kan være ansvarlig for max 2 personer under 18. Her igjen gjelder det at vergen må være fylt 23 år på konsertdagen.
Personen som skal være verge for noen må ha billett til samme område som den eller de en skal være verge for. Det er f.eks. ikke mulig at et barn kjøper Golden Circle og vergen kjøper en ordinær billett.

Det er servering av mat og drikke inne på konsertområdet. Les mer om praktisk konsertinformasjon fra arrangør Bergen Live HER.

Ved kjøp av øl/vin vil legitimasjon bli kontrollert inn til barområdene og gjennom stikkprøver på konsertområdet.
Overtredelse av alkohollovgivning (publikum som er under 18 år som drikker alkohol og publikum som kjøper alkohol til under 18 år) vil bli bortvist fra konsertområdet og rapport til politi på stedet.

Ørepropper deles ut gratis ved enkelte utsalgssteder på området.
Matvarer, drikkevarer, flasker, bokser, paraply, klappstoler, dyr, våpen og laserpenner er forbudt å ta med inn på konsertområdet.
Vi gjør oppmerksom på at publikum ikke kommer inn igjen på konsertområdet dersom de forlater området uten en særlig god grunn og avtale med en av arrangørs personale ved inngangen.

For mer informasjon om konserten, se BergenLive.no

  • Last Updated: 17.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

ma. 27. juni 2022 18:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Imagine Dragons: Mercury World Tour
Your Recently Viewed Pages