VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

IN MEMORY OF ELVIS – VIVA LAS VEGAS

  • Scandic Maritim Hall , Åsbygata 3, Haugesund
  • +47 52863000
  • 23. oktober 2020
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

IN MEMORY OF ELVIS – VIVA LAS VEGAS
NY HYLLEST TIL ELVIS
The FAB, med Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk, kommer nå med sin største hyllest til tidenes mest populære artist, Elvis Presley! Med seg har de ni av landets beste musikere!

Mange forbinder 70-tallet med The Vegas Years. Fra 1969 til 1977 gjorde Elvis 1128 konserter. Av disse 637 i Las Vegas! De resterende 491 på arenaer og i store konserthaller over hele USA – aldri utenfor USA!
Elvis sin musikalske sjanger omtales i dag som starten på begrepet Americana.
Vi vil ikke låse oss fast til "Las Vegas", men tolke Elvis slik han gjorde det, hvor rocken fra 50-tallet var like viktig som de store balladene.

THE FAB
Trioen fra Telemark har ofte blitt omtalt som The FAB. I dag er dette etablert som trioen sitt navn. Mange tror dette er en forkortelse for "Faboulous" (fabelaktig) – en karakteristikk pressen ofte har brukt i sin omtale. Dette lever de godt med, men forklaringen er at bokstavene er hentet fra første bokstav i guttas etternavn.

SUKSESSEN FORTSETTER – INN DET 6. ÅRET!
Hyllesten til Elvis fra The FAB var tenkt som en markering rundt 80-års dagen til Elvis i januar 2015. Det ble lagt opp til 12-15 konserter frem til påske samme år. Tidlig skulle det vise seg at interessen ville det annerledes – ved utgangen av 2019 er det spilt over 300 konserter. Dette har fordelt seg på flere ulike produksjoner, sist over 120 Gospel-konserter. Nå kommer de med deres største og mest påkostede produksjon så langt – det forplikter jo når publikum inviteres med til vår tolkning av Las Vegas!

Dørene åpnes kl 18:30.

  • Last Updated: 17.08.2020
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

fr. 23. oktober 2020 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
IN MEMORY OF ELVIS – VIVA LAS VEGAS
Your Recently Viewed Pages