Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Ringerike

In Memory of ELVIS GOSPEL vol 2

Overview

IN MEMORY OF ELVIS GOSPEL - VOL.2
Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk fortsetter suksessen etter den eventyrlig mottakelsen de fikk i 2018! Nærmere 80 konserter og utelukkende strålende omtale i media. Tidlig ble det bestemt at det ville bli en oppfølger og fra september 2019 er det klart for "In Memory of Elvis Gospel - vol.2".
Elvis spilte inn 79 gospel sanger i sin karriere. 24 av disse var med i den første gospel konserten. Flere av disse vil bli erstattet med nye sanger når The FAB-3 med band, blåsere og et lokalt kor vil gi publikum en ny gåsehud opplevelse!

TIL BYSCENEN I NOVEMBER
Var du blant de som opplevde "In Memory of Elvis Gospel" i Hønefoss nye kirke i september 2018 vil "vol.2" være verdt å få med seg. Vi garanterer en minst like magisk opplevelse som sist - med mange nye sanger.
Navn på lokalt kor blir kunngjort om kort tid. I halvannen time blir det et gjenhør med en rekke kjente sanger fra hans innspillinger! Mer om dette på vår Facebook side!

  • Last Updated: 06.03.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

sø. 3. november 2019 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
In Memory of ELVIS GOSPEL vol 2
Your Recently Viewed Pages