VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

In Memory of Elvis - Viva Las Vegas

Overview

NY STORSLÅTT ELVIS HYLLEST
IN MEMORY OF ELVIS – VIVA LAS VEGAS

Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk kommer nå med sin største hyllest til tidenes mest populære artist, Elvis Presley! Med seg har de ni av landets beste musikere!

I deres nye show-konsert vil The FAB by på en herlig cocktail av Elvis sine 70-talls innspillinger, krydret med en del av hans materiale fra tidligere år. Mange forbinder 70-tallet med The Vegas Years.
Fra 1969 til 77 gjorde Elvis 1128 konserter. Av disse hele 637 i Las Vegas! De resterende 491 på arenaer og store konserthaller over hele USA – aldri utenfor USA!
Elvis sin musikalske sjanger omtales i dag som starten på begrepet Americana. Hvorfor vil publikum forstå etter drøyt halvannen time med gullrekka til Elvis!

THE FAB
Trioen fra Telemark har ofte blitt omtalt som The FAB. I dag har dette blitt etablert som artistens navn. Mange tenker at dette er en forkortelse for ”Faboulous” (fabelaktig) – en karakteristikk pressen ofte har brukt i sin omtale av dem, dette lever de godt med denne, men forklaringen er at bokstavene er hentet fra første bokstav i guttas etternavn!

UTVIDET BAND
The FAB utvider sitt ensemble til denne nye produksjonen med en ekstra på trommer og en ekstra gitarist. Tre blåsere og resten av backingbandet fra tidligere er med når trioen entrer scenen sammen med ni musikere! Ingen skal tvile på at dette kommer til å låte veldig bra!

SUKSESSEN FORTSETTER – INN DET 6. ÅRET!
Hyllesten til Elvis fra The FAB var tenkt som en markeringen rundt 80-års dagen til Elvis i januar 2015. Det ble lagt opp til 12-15 konserter frem til påske samme år. Tidlig skulle det vise seg at interessen ville det annerledes – ved utgangen av 2019 hadde man spilt langt over 300 konserter! Dette har fordelt seg på ulike produksjoner. Nå kommer de med deres største og mest påkostede produksjon – det forplikter jo når publikum inviteres med til Las Vegas!

  • Last Updated: 19.05.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 6. november 2020 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
In Memory of Elvis - Viva Las Vegas
Your Recently Viewed Pages