VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GJØVIK

INGEBJØRG BRATLAND i Bakgården på Kaffka

  • Storgata 13, 2815 Gjøvik, Norge, Gjøvik
  • +47 97162716
  • 2. juli 2021
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Billettpris kr. 400,- + avg. 30,- 

Ingebjørg Bratland er knapt fylt 30 år, men hun er allerede kjent både nord og sør i vårt langstrakte land for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne.Hennes karriere begynte i ung alder i folkemusikkmiljøet, men hun har beveget seg ut av dette og mot popverdenen. Selv om låtene har et umiskjennelig Bratlandsk særpreg.

Ingebjørg har de siste årene vært veldig aktiv på konsert-fronten og har turnert jevnlig med ulike prosjekter, deriblant med platene «Månesinn» i 2015, «Hjarteskjell» i 2017 og «Papirfly» i 2020. I tillegg til salmeprosjektet «Til Alle Tider» med Espen Lind i 2019 ogjuleprosjektet «Klokkene kallar» som bestod av en EP og en nydeligjule-antologi utgitt i samarbeid med Cappelen Damm på tampen av 2020.

Ingebjørg er nysgjerrig og oppsøkende i sine musikkvalg, og det er godt synlig blant et knippe av hennes mest kjente låter, som er en blanding av hennes egne og tolkninger av andres låter. Med låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» med Lars Vaular, «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg», har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Live er hun en fabelaktig formidler, og en konsert med Ingebjørgbyr alltid på nydelig låter ispedd lune anekdoter. Den miksen har gitt henne et stort og entusiastisk publikum over hele landet i tillegg til over 63 millioner strømminger på digitale plattformer og både gull- og platinatroféer for de fysiske utgivelsene sine.

Mer info finner du på www.ingebjorgbratland.com


Vi følger til en hver tid myndighetenes føringer for utendørs publikums-arrangement.
Bordreservasjon for gjester som forhåndsbestiller mat - minimum 8 pers, eller annen informasjon, tlf: 97162716

  • Last Updated: 27.04.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

fr. 2. juli 2021 21:00 23:59

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
INGEBJØRG BRATLAND i Bakgården på Kaffka
Your Recently Viewed Pages