Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Halden

Ingebjørg Bratland // Brygga Kultursal Halden

Overview

Vinjes eminente sangerinne og låtskriver besøker Halden!

 

"Hjarteskjell er små, sterke, mjuke musklar som gøymer seg i harde skjell. Slik er disse songane for meg". - Ingebjørg Bratland.

Det er stort spenn i Ingebjørg Bratland sin musikk fra debutalbumet Heimafrå med Odd Nordstoga til den nye Hjarteskjell, som er hennes fjerde. Med rot i folkemusikken, har hun frem til i dag beveget seg over et bredt musikalsk spekter – viser, pop, jazz og elektronisk. Dette har alltid føltes både riktig og viktig, samtidig som lojaliteten til hjemsted og dialekt er like sterk. Den røde tråden er uansett hennes unike og særpregede stemme. Hjarteskjell er skrevet og produsert over de siste 18 månedene. Der albumet Månesinn var produsert av Espen Lind og Geir Hvidtsten, har hun denne gang benyttet seg av intet mindre enn fire forskjellige studioer og produsenter: Martin Sjølie (Sigrid, Maria Mena), Kåre Vestrheim (Odd Nordstoga, Highasakite), Lars Horntvedt (Susanne Sundfør, a-ha), Espen Lind og Geir Hvidsten.

I en tid hvor lyttevaner er forandret, ønsker hun at dette skaper spennvidde og større lytteopplevelser. Albumet er skrevet av Bratland selv–noen av låtene i samarbeid med produsentene. I tillegg har hun oversatt to gamle, personlige favoritter: My Dear Companion (Min aller kjæraste) og Thåströms sterke kjærlighetserklæring Over sundet. Den vakre singelen «Bror» er allerede ute og er A-listet hos NRK P1.

 

Billetter i salg fra torsdag 30/11 kl. 09.00.

  • Last Updated: 06.12.2017
  • Source: Halden Turist
Dates

tors 1. mars 2018 19:30

See All
Ingebjørg Bratland // Brygga Kultursal Halden
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad