Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Bø i Telemark

Ingebjørg Bratland - Hjarteskjell

  • Gullbringvegen 34, Bø i Telemark
  • 35 06 03 90
  • 22. mars 2018
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Storsalen 22. mars kl. 19.00

Ingebjørg Bratland er godt forankret blant nye og tradisjonelle musikkforbrukere. 25 millioner streams av hennes katalog samt 40.000 solgte cd’er av Månesinn er klar tale! 70 utsolgte konserter på siste turné taler vel og for seg selv. Det er ingen overdrivelse å kalle artisten fra Vinje for en aldri så liten popsensasjon.

6. oktober slapp hun også sitt fjerde album, “Hjarteskjell”, til strålende anmeldelser. Musikknyheter ga albumet 9/10 og skrev: «Hjarteskjell er et sterkt album og et høydepunkt i plateåret 2017. Herlig musikk som bringer lune toner til høstmørket». Hva er vel bedre enn å bruke høsten til forberedende lytting, for så å glede seg til en fantastisk konsertopplevelse til våren?

Ingebjørg Bratland skal ut på en meget omfattende turné, noe hun gleder seg til: ”No skal eg snart ut på vegen att! Kjenner det kriblar bra etter ei lang pause. Noko av beste med å gje ut ny musikk er å reise på turné. Og ikkje minst at eg no har endå fleire songar å velge i! Gler meg til å pakke kofferten for å ut å fylle alle dei flotte konsertsalane rundt om med både nye og songar de har høyrd før! Håpar de vil dele kvelden med meg!”, sier hun selv. For det er ingen live-debutant vi har med å gjøre her; Bratland har evnet å bergta sin konge, sitt publikum og sine anmeldere med sin klare, sterke stemme, ekte fremførelse og fengende låter. Det kan være lurt å sikre seg billett tidlig (hun spiller stort sett for fulle hus i hele vårt langstrakte land), men så er det bare å glede seg til vårens musikalske begivenhet!

Vi gir mulighet for bestilling av en enkel servering av wrap med kylling eller vegetarwrap før konserten. Du kan bestille denne serveringen når du kjøper billett. Serveres mellom kl. 18.00 – 19.00.

  • Last Updated: 20.03.2018
  • Source: Reisemål Bø AS
Dates

tors 22. mars 2018 19:00

See All
Ingebjørg Bratland - Hjarteskjell
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad