VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Ingebjørg Bratland i Palmehave

  • Dronningens gate 5
  • +47 93200715
  • 9. mai 2021
  •  /  18:00
  •  /  Price 2195,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Ingebjørg Bratland kommer tilbake til Britannia og Palmehaven som Artist in Residence i mai!

Merk: Begrenset antall billetter i forhold til smittevernsregler.

Ingebjørg Bratland er knapt fylt 30 år, men hun er allerede kjent både nord og sør i vårt langstrakte land for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne.

Hennes karriere begynte i ung alder i folkemusikkmiljøet, men hun har beveget seg ut av dette og mot popverdenen – selv om låtene har et umiskjennelig Bratlandsk særpreg. Ingebjørg har de siste årene vært veldig aktiv på konsert-fronten og har turnert jevnlig med ulike prosjekter. Deriblant med platene «Månesinn» i 2015, «Hjarteskjell» i 2017 og «Papirfly» i 2020, i tillegg til salmeprosjektet «Til Alle Tider» med Espen Lind i 2019 og juleprosjektet «Klokkene kallar» som bestod av en EP, og en nydelig jule-antologi utgitt i samarbeid med Cappelen Damm på tampen av 2020.

Ingebjørg er nysgjerrig og oppsøkende i sine musikkvalg, og det er godt synlig blant et knippe av hennes mest kjente låter, som er en blanding av hennes egne og tolkninger av andres låter. Med låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» med Lars Vaular, «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg», har hun boret seg inn i den norske folkesjelen. Live er hun en fabelaktig formidler, og en konsert med Ingebjørg byr alltid på nydelig låter ispedd lune anekdoter. Den miksen har gitt henne et stort og entusiastisk publikum over hele landet, i tillegg til over 63 millioner strømminger på digitale plattformer, og både gull- og platinatroféer for de fysiske utgivelsene sine.

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken, og en aperitiff ved ankomst - menyen er som følger:

Ørret "mosaikk",
agurk, sprø rug, pepperrotfløte og urteolje.

¤¤

Helstekt ytrefilet av kalv,
vårens primører, selleri, Pommes Anna
og kremet morkelsaus.

¤¤

Bringebærterte,
marengs, kanel og vanilje, pasjonsfrukt-«pâte de fruit».

Viktig informasjon:

Dørene åpnes kl 18.00, og vi tar dere i mot via vår Konferanseinngang i Westermannsveita. Her vil det være både garderobe, venteareal og mulighet for forfriskninger for dere som ønsker det.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

  • Last Updated: 29.04.2021
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

sø. 9. mai 2021 18:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ingebjørg Bratland i Palmehave
Your Recently Viewed Pages