Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Ingebjørg Bratland

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • 51 60 20 10
  • 18. mars 2018
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

40 000 solgte album, over 10 millioner streams av «Månesinn» og nærmere 70 utsolgte konserter oppsummerer de siste to årene for Ingebjørg Bratland.

Ingebjørg Bratland på turné

Da er det er ingen underdrivelse å kalle artisten fra Vinje for en aldri så liten popsensasjon. 6. oktober slapp hun også sitt fjerde album, “Hjarteskjell”, til strålende anmeldelser.

”No skal eg snart ut på vegen att! Kjenner det kriblar bra etter ei lang pause. Noko av beste med å gje ut ny musikk er å reise på turné. Og ikkje minst at eg no har endå fleire songar å velge i! Gler meg til å pakke kofferten for å ut å fylle alle dei flotte konsertsalane rundt om med både nye og songar de har høyrd før! Håpar de vil dele kvelden med meg!”, sier Ingebjørg.

 

Ingebjørg Bratland har vært på turné og spilt for fulle hus i hele vårt langstrakte land, til strålende tilbakemeldinger. Hun har evnet å bergta sin konge, sitt publikum og sine anmeldere med sin klare, sterke stemme, ekte fremførelse og fengende låter. I 2017 vil Ingebjørg Bratland by på flere spennende musikalske begivenheter

Presse etter konserten i Oslo Spektrum:

En opplagt Ingebjørg Bratland strålte på scenen under storkonserten i Oslo Spektrum. – NTB/ Gaffa.no

Det er litt av en stemme hun har, 27-åringen som tilbrakte barneårene i en knøttliten bygd i Telemark. Denne klokkeklare vokalen bærer omtrent like mye uskyld og skjønnhet som det romantiserte bildet man gjerne har om slike steder.Aftenposten

Oslos storstue var fullsatt da pop- og folkemusikeren fra Vinje i Telemark spilte opp til lørdagskos. – Telemarksavisa

  • Last Updated: 11.01.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

søn 18. mars 2018 19:00

See All
Ingebjørg Bratland
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad