Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre

Ingebjørg Bratland

Overview

NY musikk og NY turné!

Som 27-åring har Vinje-bygdingen allereide ei merittliste dei fleste kan misunne. Før platedebuten hadde ho eit etablert namn i folkemusikkmiljøet. Ho er kåra nordisk meister, har vunne noregsmeisterskap i folkemusikk, og har fleire sigrar i Landskappleiken som kvedar. Ho markerte seg også sterkt med sin medvirkning på H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit sitt samlealbum «Sorgen og gleden», i tillegg til å syngje tittelsporet på Jul i Svingen-serien til NRK. I forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke 30.07.2011, song ho Nordahl Grieg sin Til Ungdommen a cappella.

Ingebjørg Bratland held eit høgt aktivitetsnivå og er oppteken av å ikkje låse seg i ein definert sjanger. 2018 ga fokus til salmeprosjektet «Til alle tider» saman med Espen Lind. To vellukka turnérunder - 35 konsertar, primært i kyrkjer, som tilsaman blei sett av omlag 15.000 besøkande! I tillegg til utgjeving av det heile på plate og digitalt.

2019 har også blitt brukt til å skrive og spele inn ny musikk. Det betyr at ho i første halvår av 2020 vil gjennomføre ein ny Noregsturné samt utgi ny musikk! Første smakebit kom 8. november – låten heiter «Di Ingebjørg», fulgt av eit album i månadsskiftet januar/februar.
Ho opplever stor interesse for sin musikk, og nærmar seg pr i dag 50 millionar streams på Spotify. Det nye materialet er skrive av henne sjølv og produsert av av Espen Lind og Geir Hvidtsten. Stilmessig ligg det nye materialet i landskapet mellom country, folk og pop.

  • Last Updated: 15.11.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 22. februar 2020 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ingebjørg Bratland
Your Recently Viewed Pages