Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Ringerike

Ingeborg Oktober

Overview

Ingeborg Oktober fremfører nordnorsk visesang i både folk, rock og akustisk, minimalistisk form. Sjangermessig har låtene blitt beskrevet som vakre, fengende melodier med tekster som utfordrer lytteren til å høre ekstra godt etter.Atomic Soul så henne på Trondheim Calling og ble helt betatt av den vakre stemmen, og like etterpå kom jaggu nyheter om at hun var nominert til Spellemann også.

Hun slapp nemlig sitt andre album, Skjømmingsboka, 9. november 2018 til strålende kritikk og terningkast 5 i blant andre Dagsavisen, som beskrev albumet som «perfekt komponert» og Ingeborg som «en av de norske artistene som har størst potensial for å bli folkekjær». Albumslippet ble etterfulgt av landsdekkende turne´, og kritikeren Egon Holstad beskrev en av konsertene på følgende vis: «Hun holder da også publikummet (...) forrest på stolene, hele seansen gjennom. De oppmøtte er synlig fjetret, og det er peise stille både mens hun snakker og under låtene, kun avbrutt av ekstatisk applaus mellom numrene».

  • Last Updated: 02.09.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lø. 26. oktober 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ingeborg Oktober
Your Recently Viewed Pages