VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Ingenting

Overview

Ingenting fra Austrått. Bandet som takket nei til MGP-Eurovision Song Contest, og Allsang på grensen var for så vidt heller ikke helt greien for dem.

Ingenting fra Sandnes albumdebuterte for 25 år siden og er nå en ekte rockeinstitusjon. Rockebands av dette formatet finnes ganske enkelt ikke lenger, verken lokalt eller nasjonalt! Dette er bandet som har lært regionens unge menn å banne. Ingenting sier selv at første gang de spilte på Folken i Stavanger var "en studie i hvor fulle det går an å være på en scene". Ingenting er et fengende og voldsomt velspillende liveband, og med slagere som "Liden", "HIV positiv", "Gje faen i det" og "Salg i dag" snakker vi garantert allsang og hæla i taket.

På grunn av gjeldende restriksjoner for arrangementer selges billettene fortrinnsvis samlet i grupper av 2. Har du spørsmål rundt dette er du velkommen til å ta kontakt på e-post: pr@folken.no. Billettsalget stenger en og en halv time før konsertstart av hensyn til planlegging av bordsetting.
Folken følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.

Folken er av hensyn til smittesporing forpliktet til å registrere kontaktinformasjon for alle personer på arrangementene. Dette registreres enkelt på egen telefon ved ankomst til Folken. På grunn av avstandsregelen er publikumskapasitet redusert.

Alle ansatte og frivillige på Folken er pålagt å ivareta god håndhygiene, overholde avstand og holde seg hjemme om de er syke, og vi oppfordrer innstendig vårt publikum til å gjøre det samme.

Om billettsalg.
Alminnelige refusjonsbetingelser gjelder.
Billettsalg skjer kun på nett. Skulle du komme i situasjonen hvor du overveier å kjøpe privat bør du først lese informasjonen på nettsidene våre.

Dører 20:45

Konsertstart 21:30

Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

  • Last Updated: 23.10.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 5. desember 2020 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ingenting
Your Recently Viewed Pages