Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Ingrid Olava

Ingrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og viktige artister.

Ingrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og viktige artister.
Siden den kritikerroste debuten med Juliet’s Wishes har Ingrid Olava med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner gjennom en popkarriere på 15 år.

I tillegg til sin egne sterke katalog med publikumsfavoritter som «Only Just Begun», «Back to love»,«Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Jupiter» og «Mens Jeg Sover», har Olava alltid omfavnet og tolket andre kunstnere.

I konsertformatet har Ingrid Olava dermed utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale. Ingrid Olava (Brænd Eriksen) vant sin andre Spellemann i 2023-i kategorien Viser og visepop . Sist hun vant prisen var i 2010, i kategorien «Årets kvinnelige artist». Samme år var hun blant finalistene til prisen i klassene «Årets tekstforfatter» og «Årets populærkomponist».

Nå er hun aktuell med albumet Blomster & Post, som handler om livet: Om angst for både apokalypse og for å møte eksen på gata. Det å bli mor, om døden, om å ville bli Jeanne d’Arc, men ende opp som fornøyelsespark. Om veien hjem, om man kan bli fremkalt igjen, og om lyset.

Sist oppdatert: 07/23/2024

Kilde: VisitGrenland AS

Sider du nylig har besøkt