Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger SANDNES

Ingrid Thortveit - Lær å tegne portrettfotografi på en levende måte

Overview

Lær å tegne portrettfotografi på en levende måte

Sandnes Kurs og Kunst Senter ønsker atter en gang å invitere billedkunstner Ingrid Thortveit til sine sjarmerende lokaler i Sandnes. Denne gangen skal hun undervise oss i portrett tegning med kull og kritt på gråtonet papir. Veldig spennende kurs som har stor interesse i Oslo, hvor Ingrid holder til. 
Dette er for deg som ønsker å gi liv til ditt portrettfoto, eller du kan jobbe med fotografiet Ingrid tar med. Hun kommer til å tegne sammen med elevene, og veilede alle grundig gjennom alle stadiene.

Den metoden som læres på dette kurset kan brukes på alt, enten du maler/tegner figurativt eller abstrakt, landskap, akt, stilleben osv....

Kurset er både for helt nybegynner og for viderekommen. Alle vil lære mye!

Tidspunkt: 20.mars kl 1800-2100, 21.22. mars kl 1000-1600
Hvor: Sandnes Kurs og Kunst Senter, Prinsensvei 8, 4315 Sandnes
Pris:kr 2999,-

Betaling: til kontonr. 3201 69 86622 merket med ditt navn/eller betalers navn. Kursavgift refunderes ikke om du skulle bli forhindret i å delta. Bindene påmelding! Tar forbehold om nok påmeldte for at kurset settes igang. Ved avlysning av kurs blir selvfølgelig kursavgiften refundert i sin helhet.

Utdrag fra en av Europas beste figurative skoler, The Florence Academy of Art, hvor Ingrid har sin utdannelse, vil bli presset inn i spennende og lærerike timer.
Ingrid veileder oss gjennom en rekke ulike tema, i hvordan man bygger opp et portrett fra begynnelse til slutt. Hun deler med oss ulike tegnehemmeligheter fra de eldre mestrene, hvordan man kan bl.a. snu form og lage tredimensjonalitet kun ved hjelp av linjer? Du kommer til å lære hvordan forenkle, og få frem likheten med så liten informasjon som mulig. Vi skal jobbe med linjekvalitet, skygger og lys, hvordan samle lyset for å oppnå en fengende lyseffekt. Dette kurset er en veldig malerisk måte å tegne på, og passer også for deg som ønsker å løsne opp og unngå unødvendig detaljert informasjon.

Litt om instruktør:
Ingrid Thortveit(født 1986) er en figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt fast i Oslo hvor hun jobber som kunstner på fulltid.
Kunstneren har tidligere studert fulltid ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. I mellom en rekke utstillinger i både Norge og London, holder hun også malekurs, på samme tid som hun utfører oppdrag, spesielt portrett. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og også underviser hun ved Token Studio og LARA (London Atelier of Representational Art) i London. Hun holder de fleste kursene i Oslo Malerklubb på Frogner, men reiser også rundt i Norge til andre malerklubber, blant annet Stavanger, Sandefjord og Trondheim. Også i Provence i Sør-Frankrike. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben. Både tegning og maling. Setter stor pris på om du kan være med å dele kurset på facebook til maleglade venner slik at flere får mulighet til å få med seg dette kjekke kurset!

Materiell liste:

Printet portrettfoto om du ikke bruker foto kursleder tar med. Anbefaler foto kursleder tar med for rette lysforhold, og fantastiske øvelser, som kan brukes til private prosjekter senere. HUSK at eventuelle foto må godkjennes på mail før kursstart. Til: ingridthortveit@yahoo.no 
Hvitt pastellkritt, se foto vedlagt.
Kullstifter både myke og harde (eks Nitram charcoal om du har, og willow charcoal)
Viskelær (må være "knetgummi"/"kneaded eraser", fås kjøpt på kunstmaterialbutikk)
En mellomstor myk viftepensel
Blyant (4B eller 2B, HB og H)
Et hvitt A4 ark
Ett grått ark, lys tonet grått canson/ fabriano
Skalpell eller blomsterkniv
Tegneplate 40x50 så tegneark kan stå solid på staffeli


Har du spørsmål? Bare send en mail eller ring meg så gjerne…
Ha ein fiiiine dag videre!
Mvh
Sandnes Kurs og Kunst Senter
MakeMake i Norge
Tone S. Wold
Mob 450 43 350

  • Last Updated: 14.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 20. mars 2020 18:00 21:00

lø. 21. mars 2020 10:00 16:00

sø. 22. mars 2020 10:00 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ingrid Thortveit - Lær å tegne portrettfotografi på en levende måte
Your Recently Viewed Pages