Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Ingvard Wilhelmsen: Sjef i eget liv, november 2022

Overview

Alle vil ha, og trenger, en dose med Ingvard Wilhelmsen i livet. Norges kanskje mest populære foredragsholder, kommer tilbake med nok et ekstraforedrag med temaet «Sjef i eget liv».

Med humor, formidlingsevne og glimt i øyet fyller professoren rommet med kloke ord og en god dose sunn fornuft. Ingvard Wilhelmsen holder foredrag for fulle hus landet rundt og er kjent som en av Norges aller beste foredragsholdere.

La 2022 bli året da du ble «sjef i eget liv»! Ingvard Wilhelmsen prater om hvordan vi takler press, omstilling, usikkerhet og risiko. Det meste av det som skjer her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer bestemmer vi selv. Mange bruker altfor mye tid på unyttig tankevirksomhet, men vi har selv ansvar for hvilke tanker vi handler på. De fleste av tankene våre er jo bare tull – tanker der vi bekymrer oss for ting som aldri kommer til å skje i virkeligheten. Ingvard utfordrer hvordan vi forholder oss til disse tankene. Dersom noen skal være sjef i ditt liv, må det være deg selv!

Ta et oppgjør med unødvendige bekymringer og plagsomt hodebry. Dette vil igjen gi oss mer energi til å bruke på hva livet ellers har å by på. Det er mye flaks og mange faktorer som spiller inn for å avgjøre hvor godt livet blir, og da lønner det seg å bruke kreftene på det man faktisk kan gjøre noe med. Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 23 år drevet den anerkjente Hypokonderklinikken i Bergen og har skrevet flere bøker, bl.a. «Livet er et usikkert prosjekt», «Sjef i eget liv», «Kongen anbefaler» og «Det er ikke mer synd på deg enn andre».

Foto: Jan M. Lillebø

Billettpriser:
Sone 1 (rad 1 - rad 8): Ordinær: 565 / student, honnør, gruppe (10+): 510
Sone 2 (rad 9 - rad 21): Ordinær: 460 / student, honnør, gruppe (10+): 415

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

on. 23. november 2022 18:30 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ingvard Wilhelmsen: Sjef i eget liv, november 2022
Your Recently Viewed Pages