VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken INDRE ØSTFOLD

Ingvard Wilhelmsen - "Livet er et usikkert prosjekt"

Overview

Kjære publikum! Gitt de restriksjoner som er pålagt av myndighetene har vi vært nødt til å flytte foredraget med Ingvard Wilhelmsen torsdag 15. oktober 2020. Billettene du har kjøpt, gjelder nå for den nye datoen tirsdag, 13.04.2021 kl. 20.00. Nye billetter har blitt sendt din epost. Viktig at du benytter disse billettene ved inngang og ikke de gamle. Vi beklager de ulempene dette medfører for dere, og ber om forståelse for at dette er en situasjon helt utenfor vår kontroll. Mvh Askim kulturhus

Livet er et usikkert prosjekt er et foredrag om våre holdninger til grubling og bekymring, usikkerhet og risiko, liv og død.

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 25 år drevet en liten Hypokonderklinikk, og har skrevet flere bøker, bl.a. «Livet er et usikkert prosjekt», «Sjef i eget liv», «Kongen anbefaler» og «Det er ikke mer synd på deg enn andre».

  • Last Updated: 03.11.2020
  • Source: Visit Indre Østfold
Dates

ti. 13. april 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ingvard Wilhelmsen - "Livet er et usikkert prosjekt"
Your Recently Viewed Pages