Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Ingvild Homme

Overview

Med nære tekster og vakker stemme blir det lun og fin stemning i Peer Gynt-salen når Ingvild Homme inntar Ibsenhuset denne søndagen i mars.

Med nære tekster og vakker stemme blir det lun og fin stemning i Peer Gynt-salen når Ingvild Homme inntar Ibsenhuset denne søndagen i mars.

Etter noen pandemi-år med låtskriving er tredje album endelig klart! Fredag 3. mars er det albumrelease og søndag 26. mars har Ingvild med seg pianist Andreas Løwe (Frida Ånnevik) og gitarist Christer Slaaen (Darling West) på scenen i Ibsenhuset. Vi får et ukjent antall ferske låter, inkludert singlene «Bror» (sluppet desember 2022) og «Regnet» som slippes 10. februar!

Ingvild har lang fartstid som musiker, formidler og låtskriver. Karrieren som startet på Åsane folkehøgskole, har senere ført henne til store og små scener rundt omkring i Norge. Ingvild er en unik viseartist, med sterke skussmål i ryggen fra noen av Norges fineste viseartister. NRK P1 (Norsk på norsk) sammenlignet Ingvild med Joni Mitchell og Kari Bremnes, Bjørn Eidsvåg mener stemmen hennes «oser troverdighet, sårbarhet og musikalsk kontroll», mens Ola Bremnes har uttalt at musikken hennes er «nydelig; visesang av fineste sort».

Tor Hammerø uttaler om hennes siste utgivelse at Ingvild «etablerer seg raskt som en artist, låtskriver og formidler av noe personlig som vi skal gi mye oppmerksomhet i åra som kommer».

Releasekonserten på hjemlige trakter i Ibsenhuset blir den første releasekonserten etter pandemi, og artistene gleder seg stort!


Billettpriser:
Ordinær: 260
Student: 190  

  • Last Updated: 24.03.2023
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

sø. 26. mars 2023 18:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ingvild Homme
Your Recently Viewed Pages