VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Inni er vi alltid unge - foredrag med Sissel Gran

Overview

Foredrag Ålesund!

«I en av de store vindusflatene så jeg plutselig et glimt av moren min, høy, tynn, med et litt steilt ganglag og et ubekvemt uttrykk i ansiktet. Problemet var bare at moren min var død for mange år siden. Personen i vinduet var meg.»

Opplevelsen av egen aldring kan nærmest komme som en overraskelse, sier Sissel Gran. Hun er en av Norges mest profilerte og anerkjente psykologer, og slett ingen aldersforsker. Hvorfor er hun plutselig blitt så opptatt av dette temaet? 67 år gammel kjenner hun alderen på kroppen og skjønner at hun nå definitivt er i gruppen «eldre».

I foredraget "Inni er vi alltid unge", basert på Sissels kritikerroste og bestselgende bok: "Inni er vi alltid unge – Aldringsmeditasjoner" deler hun sine personlige tanker om aldring mens hun beveger seg mot en ny fase i livet.

Sissel Grans ønske er å utfordre oss: Kan vi, gjennom å nærme oss temaet aldring, greie å utvikle en modigere holdning overfor det ufravikelige; alderdommens skjørhet og livets slutt? Sissel stiller spørsmål som om det kan finnes uventede gleder å hente i aldringsprosessen, som mer frihet og åpenhet. Og om kontakten med et indre, aldersløst selv kan representere en motkraft i antialdringens tid.

"Inni er vi alltid unge" er et optimistisk foredrag, med gjenkjennelige, men gode råd om en god alderdom. Sissel byr på tanker og innsikt som vil vekke nye refleksjoner i deg!

------------------------------------------------------------------------------------------

Sissel Gran har forfattet en rekke populære bøker som blant annet "Hekta på et håp om kjærlighet" (2011), "Det er slutt" (2016) og "Kjærlighetens tre porter" (2016).

I det daglige er Sissel psykologspesialist og har vært terapeut siden 1979. Hun har mange års erfaring fra psykisk helsevern og har drevet egen suksessfull privatpraksis siden 1997.

Sissel brenner for den psykologiske folkeopplysningen og har vært avisskribent siden 1993. Nå skriver hun i VG Helg og i Morgenbladet. Hun er i tillegg foredragsholder, forfatter og er en av programlederne for den populære podcasten “Kjærlighetspodden”.

  • Last Updated: 08.07.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

to. 18. november 2021 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Inni er vi alltid unge - foredrag med Sissel Gran
Your Recently Viewed Pages