Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik

Internasjonal matmarked i Gjøvik

Overview

Internasjonal matmarked i Gjøvik
Et fargerikt og livlig marked med masse fristelser utloves når handelsfolk fra blant annet Frankrike, Belgia, Italia, Spania, Nederland og Polen kommer til Gjøvik.

Det rigges til matboder som kan friste med ulike lokale spesialiteter fra Frankrike, Italia, England, Spania, Polen, Tyskland og Nederland. For matelskere er det en unik sjanse til å kjøpe spennende og delikat mat: oster, skinker, pølser, oliven, tørket frukt, nøtter, baklava, makroner, nougat
og sjokolade, crêpes, belgiske vafler, spansk paella, gresk souvlaki, tartiflette fra Alpene og den tyske swing grillen.

I tillegg til at markedet er svært fristende med masse spennende mat og produkter, er det også et pulserende marked og morsomt innslag i byen. “Det gir nærmest en følelse av å være på marked i Europa”, sier Olivier Simonin, marked arrangør. “Vi ønsker dere hjertelig velkommen, og håper publikum besøker markedet. Et godt salg betyr at de selvsagt kommer tilbake.”

I over 10 år har dette markedet besøkt en rekke byer over hele Storbritannia og flere byer i Norge og Sverige. Markedet har blitt svært positivt mottatt, og har blitt et morsomt innslag i mangt et bybilde.

Du finner mer informasjon på nettstedet www.internationalfoodmarket.org, her kan du også se bilder ​​​​​og videoer.

  • Last Updated: 14.02.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

ti. 28. mai 2019

on. 29. mai 2019

to. 30. mai 2019

fr. 31. mai 2019

lø. 1. juni 2019

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Internasjonal matmarked i Gjøvik
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad