Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Intimkonsert med Helge Hummervoll

Intimkonsert  TO AV DE HELDIGE FÅ 
Helge Hummervoll, mest kjent som grunder og keyboardist i Mods og The September When, ga i 2023 ut sitt første solo-album, «Ein av de heldige få».

Elleve låter som sjangermessig ligger et sted mellom vise pop og rock og hvor han gjennom tekstene reflekterer over et levd liv. Oppveksten på «Øynå», musikertilværelsen, «damene» og familien, blir beskrevet med humor og brodd, men også med kjærlighet og inderlighet.
Dagbladets kritiker, Øyvind Rønning, skrev i sin ellers veldig gode anmeldelse av albumet, at det bare var en ting han ikke forstod...
HVORFOR i huleste Hummervoll ikke hadde gitt ut sin musikk tidligere!

«Ein av de heldige få» blir til «to av de heldige få» når Hummervoll i mai legger ut på en intimkonsert-turne sammen med Vidar Løvstad, som foruten å spille på Hummervoll´s album også har en livslang fartstid som «strengemester» for utallige andre band/artister /teateroppsetninger etc. Hummervoll/Løvstad vil i tillegg til å presentere låtene fra albumet også fremføre nye låter fra et kommende album.

Det blir en kveld med musikalske krumspring, humring og latter av morsomme tekster og historier som er satt på spissen i sitasjoner vi alle kan kjenne oss igjen i. Men også tekster til ettertanke, om famile, barn og selve eksistensen, sett i lys av et velbrukt og levd liv.

Sist oppdatert: 05/18/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt