VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland OSTERØY

Intimkonsert med Tor Endresen

Overview

Opplev en fantastisk intimkonsert på Fjordslottet med Tor Endresen
Ta deg en helaften på Fjordslottet:
Hotellpakke med konsert og 3 retters middag: kr. 850.-
Hotellpakke med 3 retters middag, overnatting i dobbeltrom og konsert: kr. 1.490.- pr person. (Enkeltromstillegg kr. 350.- )
For bestilling send oss en melding på Facebook eller på mail booking@fjordslottet.no
Aldersgrense 20 år
Avgensa antall billettar for å ivareta alle smittevernreglar
Tor Endresen,født 15. juni 1959 i Bergen, er en norsk vokalist, komponist og revyskuespiller fra Bergen. 2019 blir året Tor, utrolig nok, fyller 60 år! Da skal han gjøre det han elsker å gjøre: … reise rundt å synge og underholde.
Hoved festen, blir i Grieghallen 16.Juni. Første forestillingen er for lengst utsolgt, men i skrivende stund, er de billetter igjen til ekstraforestilling samme kveld, Artistlisten er hemmelig, men Tor får aldri nei når han spør sine artistvenner om å stå på samme scene som han! De ønsker alle å opptre med vokalisten, som av svært mange i bransjen, regner Tor som Norges beste, og mest karismatiske mannlige vokalist
Endresen startet sin musikalske karriere med dansebandet Salex på begynnelsen av 1980-tallet. Han albumdebuterte i 1986, med Call Me Stranger, sammen med Pål Thowsen og medlemmer fra bandet Lava. Siden har han gitt ut en rekke album og singler, og han nådde årsbeste på Norsktoppen både i 1991 og 1992 med henholdsvis «Ingen er så nydelig som du» og «Radio Luxembourg». Endresen har deltatt i Melodi Grand Prix tolv ganger, og han vant konkurransen i 1997 med «San Francisco». Sangen kom sist i den internasjonale finalen samme år med null poeng.
I 1986 kom Endresen ut med debutplata Call Me Stranger, sammen med Pål Thowsen. Musikken var i stil med artister som Mr. Mister og Toto. De fleste tekstene var skrevet av Ivar Dyrhaug.
Fra Call Me Stranger hadde Thowsen og Endresen en hit med singelen «Black Rain», og bare tilfeldigheter gjorde at singelen ikke ble valgt til tittelmelodi for James Bond-filmen Living Daylights i 1987. Valget falt i stedet på A-ha.
Tv-opptredener[rediger | rediger kilde]
Endresen ble nasjonalt kjent som syngende bartender sammen med Rune Larsen i programserien Lollipop på NRK på begynnelsen av 1990-tallet. Duoen laget 30 programmer og solgte over 300 000 album med musikk fra serien.[6] Stilen var 1950- og 1960-årenes popmusikk.[7]
I 1987 debuterte han i Melodi Grand Prix med låten «Hemmelig drøm» som ble nummer ni. Siden har han deltatt med låter som «Café le swing» i 1990, «Radio Luxembourg» i 1992 og «Aladdin» i 1994. Tre år senere vant han konkurransen med låten «San Francisco». Sangen kom sist uten poeng i Eurovision Song Contest 1997. Til sammen har Endresen deltatt tolv ganger i Melodi Grand Prix, bare Jahn Teigen har flere deltakelser, med 14 finaler.
Endresen har deltatt i en rekke andre tv-programmer, blant andre Beat for beat (NRK), God morgen Norge (TV 2), God kveld Norge (TV 2), Momarkedet (NRK), Absolutt norsk (NRK), Kjempesjansen (NRK). Han har også vært fast innslag i nevnte Lollipop (NRK) og Casablanca (TV 2).
Andre opptredener
Endresen har fått pris av Disney to ganger for sine innspillinger av musikk til Disney-filmer, for eksempel for hans tolkninger av Phil Collins' sanger til Tarzan i 2000. Han synger også sangene i den norske versjonen av Et kongerike for en lama (2001) og en del andre tegnefilmer fra Disney-konsernet.
Endresen hadde hovedrollen i musikalen Ain't Misbehavin' ved Den Nationale Scene i Bergen i 1994. Som en av herrene i sangerlosjen Ad Fontes, var han med i sommerrevyen Da Bjørgvin blev by, i Bergen i 2002. I 2005 var han med i musikalen Chess i Sandefjord, sammen med blant andre Tommy Körberg og Guri Schanke.[1]
I 2006 holdt Tor Endresen og Rune Larsen forestillinger kalt Absolutt oss, der handlingen var den musikalske verden, sett fra to gutterom, henholdsvis i 1960- og 1970-årene.] I forestillingen hadde de med musikalske gjester som Katrine Moholt, Venke Knutson, Guri Schanke og Anita Skorgan. De to har også holdt kirkekonserter kalt Sendt til verden. Endresen har i flere år vært med i Strømmestiftelsens førjulskonsert Stille natt, hellige natt sammen med blant andre Rune Larsen, Marian Aas Hansen og Anita Skorgan. Jula 2015 deltok han på førjulskonserter sammen med artistene Rune Larsen, Marian Aas Hansen, Alexander Rybak og Maria Haukaas Mittet.
24. februar 2018 var det Tor Endresens dag i serien Hver gang vi møtes på TV 2. Der ble han hyllet av 6 av sine artistkolleger med disse sangene: «Cafe le swing» - Silya Nymoen, «Ingen stopper oss nå» - Christel Alsos, «Radio Luxemburg» - Tshawe Baqwa, «La regnet øse ned» - Claudia Scott, «Aladdin» - Hans Petter Aaserud (duett med Anne-Sophie Endresen), «Ingen er så nydelig som du» - Tone Damli.
I 2019 gjorde Tor en morsom og flott opptreden i Tidsbonaza
Under Norske finalen i Grand Prix, anteTor ingenting da Tone Damli, Heidi Ruud- Ellingsen og Kristine Gulbrandsen overrasket ham med en hyllest fra MGP-scenen, med at de sang en av hans store hits «Ingen er så nydelig som du» Tor ble rørt til tårer, dette var en stor opplevelse for han, som de ble for det Norske folk, utrolig populært innslag
Tor har faktisk vært på Norsk TV hvert eneste år siden gjennombruddet

  • Last Updated: 12.04.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 15. mai 2021

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Intimkonsert med Tor Endresen
Your Recently Viewed Pages