VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet TYNSET

Into the woods

Overview

I denne Tony Award-vinnende musikalen til Stephen Sondheim og James Lapine kommer kjente og kjære eventyrkarakterer til liv i en rik gjenfortelling av Brødrene Grimms fabler.
I Into the Woods Jr., møter vi blant annet Bakeren og hans kone som ønsker seg et barn; Askepott, som ønsker å gå på kongens ball; og Jack, som ønsker at kua hans bare kunne gi han litt melk. Når Bakeren og hans kone får vite at de ikke kan få barn på grunn av Heksens forbannelse, legger de ut på en reise inn i skogen for å bryte forbannelsen, og møter på veien farer og figurer som endrer dem for alltid. 
Forestillingen er høydepunktet for Teater i Fjellregionens sommerkurs for ungdommer. Fra 19.juli til 4.august samles ungdommer fra hele Fjellregionen i Tynset kulturhus for en intensiv arbeidsperiode frem mot forestilling i storsalen i Tynset kulturhus. Replikker og sanger skal pugges, kostymer skal sys, scenografi skal bygges og teknikken skal settes og kjøres - med ungdommene selv involvert i alle ledd av produksjonen. Kurset er en del av Tynset kommunes aktivitetstilbud sommeren 2021.  
På scenen:  
Deltakere på Teater i Fjellregionens sommerkurs. 
Team: 
Instruktør: Ingvild Jenssen, Musikalsk ledelse: Jelena Zlatarov-Marcetic, Kostymeansvarlig: Dagne Olsberg, Scenografiansvarlig(e): Esther Breslin og Marius Creed, Lys: Erlend Kalbækken, Lyd: Steinar Brekken 
Av Stephen Sondheim og James Lapine, originalt regissert for Broadway av James Lapine.  
Denne amatørproduksjonen av Into the Woods Jr., er presentert med arrangering av Music Theatere International (Europe), som også har distribuert alt av fremføringsmateriale.  
www.mtishows.co.uk 
Forestillingslengde: Ca. 1 t og 15 min (ingen pause). 

  • Last Updated: 06.07.2021
  • Source: Destinasjon Røros
Dates

on. 4. august 2021 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Into the woods
Your Recently Viewed Pages