Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Irene Veneziano

Overview

Det er for andre gang vi har den glede av å invitere publikum til en helaftens recital med en av verdens beste pianister – Irene Veneziano. 

Irene Veneziano begynte å spille piano relativt sent; 9 år gammel. I dag, 34 år gammel har hun vunnet både 1. og 2. priser (ofte også Grand Prix) i flere enn seksti prestisjetunge konkurranser. «Premio Venezia» 2006: 2. pris, «Tim Torneo Internazionale di Musica», Paris 2012: 1. pris og Grand Prix. I tillegg var hun finalist i «International German Piano Award, Frankfurt 2015 og semifinalist i «16 International Fryderyk Chopin Piano Competition» i Warszawa, Polen.

Veneziano turnerer året rundt og som har hele verden som konsertarena både som solist og kameralist, virker også som professor i solistisk klaver på konservatoriet i Gallarate.
I 2020 skal Irene, som Art direktor, lede sin egen internasjonale konkurranse for unge pianister fra hele verden. Dette vil skje i Aronia ved Lago Maggiore i Italia.

Pressen berømmer ofte Irene Veneziano for hennes perfeksjon og allsidighet. Denne pianisten framfører like mesterlig verker fra barokken som nåtidens musikk. Veneziano spiller ofte inn CD-er med publikum til stede. Dette fordi hun setter meget stor pris på å kommunisere med lytterne og den estetiske, den ekte opplevelsen av instrumentet, konsertarenaen og akustikken er viktig. 

Det finnes ikke noe som kan være teknisk vanskelig for Irene. Like viktig som klangen er stillheten, og «hennes» klaver oppleves som både levende og magisk. 

På kveldens konsert får vi oppleve Irene Veneziano som, blant annet, fremfører «Måneskinnsonate» av Ludwig van Beethoven og verker av Frédéric Chopin og Franz Liszt.

«Jeg har den glede av å presentere Irene Veneziano for vårt lokale publikum. Jeg anbefaler et besøk på denne konserten på det aller varmeste», sier Ewa Storkås. Ewa er initiativtaker til konserten og til daglig er hun en engasjert og meget dyktig pianolærer ved Skien kulturskole. 

Billettpriser: Ordinær: 450 / Barn, ungdom: 150 / Skien kulturskole ordinær: 300 / Skien kulturskole barn og ungdom: 100

  • Last Updated: 31.10.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 18. januar 2020 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Irene Veneziano
Your Recently Viewed Pages