Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Iron Void (UK), Strange Horizon & Metusalem - Stereo

IRON VOID
Britiske Iron Void har holdt på siden årtusenskiftet og debuterte med EPen Spell of Ruin i 2010, men det tok for alvor av med debutalbumet i 2014 og siden den gang har britene levert slag på slag med solid doom metal forankret i lyden av landsfadere som Black Sabbath, Cathedral og Motörhead, kombinert med inspirasjon fra riffmestere hos söta bror og over dammen. I sommer krysser de nordsjøen og spiller i Norge for første gang, og vi kan love heftige riff og melodier du vil nynne på resten av sommeren!
METUSALEM
Lås dørene og skalk alle luker! Metusalem er laus, og dei veit kor du bur! Rockebandet Metusalem spelar hardprog med høg slengbuksefaktor. Medlemma har fartstid frå mellom anna Kryptograf, Gravy Jones og Rölf. Den musikalske inspirasjonen kjem i stor grad frå esoterisk 70-talsrock frå nær og fjern. Tenk Høst møter King Crimson, November møter Undertakers Circus eller Pentagram møter Kebnekajse. Og på toppen av det heile syng dei faktisk på norsk! Kanskje har dei med et debutalbum du kan kjøpa også?
STRANGE HORIZON
Vestlandets doomlaug Strange Horizon inntar igjen scenen for å spille hardrock og fortelle spøkelseshistorier. Med seg har de materiale fra sine to Apollon-aktuelle utgivelser og litt nytt fra kommende utgivelser. SH rakk aldri å spille på Garage, men har som mål å gjenskape litt av den stemningen denne kvelden!

Sist oppdatert: 04/12/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt