Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

ISAK

  • Høvleriet, Smedasundet 66, Haugesund
  • +47 91374740
  • 16. november 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

ISAK,
ISÁK gjorde seg for alvor bemerket på den norske musikkscenen i 2018 – først da de hyllet Mari Boine på den direktesendte Spellemannprisen og siden i Stjernekamp på NRK, der Ella Marie gikk av med seieren.

Gjennom å blande tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk.

ISÁK består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen (Alan Walker, The Wombats) og trommeslager Aleksander Kostopoulos (Mari Boine, Moddi, Adjagas, Pil & Bue).


Ella Marie og Isák: Norges neste internasjonale musikkbragd.
I Ella Marie har vi å gjøre med en scenepersonlighet og en naturlighet vi knapt har sett maken til hos en norsk artist»
- Mode Steinkjer, Dagsavisen etter Isák sin konsert på Blå under Oslo World 3. november 2018.

Vi lagde litt historie i dag. At hun kan stå her kjempestolt og fremføre en joik tror jeg knytter bånd mellom alle i dette landet. Det skaper stolthet over historien vår og de ulike språkene i landet vårt»
- Trine Skei Grande, kulturminister etter Ella Marie vant Stjernekamp 2018.
fullendt produksjon og en vokalist som synger helt fantastisk. Virkelig enestående! Og et potensial som ligger der for å virkelig slå igjennom i både inn- og utland»
- Mats Borch Bugge, musikksjef NRK P3/mP3
det er et band som jeg spesielt har forelsket meg i […] og jeg ble ikke mindre forelska da jeg så vokalisten i dette bandet gjøre en cover av Cezinando i fjor på samisk. Det var helt usannsynlig vakkert! Hun har jeg så sjukt trua på. Dritflink!»
– Christine Dancke, NRK P3
Årets musikalske høydepunkt var bandet ISÁK som sto på scenen under det TV-sendte Spellemannshowet fra Oslo Konserthus. Der hyllet de hedersprisvinner Mari Boine med å fremføre sin tolkning av låten «Elle», en sang opprinnelig skrevet av Mari Boine til filmen «Kautokeino-opprøret» fra 2008.»
- Musikknyheter.no (25.02.18)

  • Last Updated: 13.08.2019
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 16. november 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
ISAK
Your Recently Viewed Pages