Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

It`s beginning to look a lot like Christmas

Overview

Bli med på en stemningsfull førjulskveld på Villa Camilla.

Bli med på en stemningsfull førjulskveld på Villa Camilla. Jofrid Mosland (vokal), Erlend Furuset Jenssen (sax) og Ragnvald Wernøe (piano) spiller svingene amerikanske julejazzlåter og innsmigrende desemberballader. 
Jofrid Mosland synger det man kan kalle "tradisjonell vokaljazz" og hun er blant annet inspirert av de store jazzlegendende som figurerte på 50-tallet. Låtene strekker seg fra rolige ballader til svingende oppe-låter. Jofrid Mosland kommer opprinnelig fra Vennesla men bodde mange år i Oslo før hun flyttet til Varhaug for 8 år siden. I Oslo studerte hun blant annet musikk ved Universitetet og sang i flere jazzband.
Ragnvald Wernøe er til daglig leder av Hå kulturskule. Barn og musikk er for ham en stor inspirasjon og han har derfor skrevet flere musikalske forestillinger og verk som har vært satt opp i Hå kommune.
Ragnvald og Jofrid har samarbeidet musikalsk i mange år, og dette er deres fjerde julejazzkonsert i Hå. Med seg på laget har de også saksofonist Erlend Furuset Jenssen. Erlend har en mastergrad i utøvende jazz fra Universitetet i Stavanger og spiller på mange scener. I forbindelse med åpningen av årets MaiJazz i Stavanger ble en ny musikkpris delt ut hvor Erlend ble første prisvinner av Bates talentpris. Det er andre året han er med på julejazzkonsert med Ragnvald og Jofrid.

I Villa Camilla lover vi nedpå stemning, levende lys og god atmosfære. Det er begrensende antall passer, så dette vil bli en aldri så liten intimkonsert. 
Det vil bli servert en julete tapas tallerken og litt julebakst til kaffen. 

Begrensede rettigheter inntil 22%. 
Pris kr. 495,- + gebyr. 
Hjertelig velkommen til et lite juleeventyr! 

  • Last Updated: 09.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 7. desember 2019 19:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
It`s beginning to look a lot like Christmas
Your Recently Viewed Pages