Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

It was 50 years ago today – Alt fra The Beatles 1967

Overview

 

Konsertserien It Was Fifty Years Ago Today er kommet til 1967, som er å regne blant The Beatles mest spennende og produktive år.

 

1967 er kjent som Summer of Love, og Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band er lydsporet. Albumet kommer som et sjokk på musikkverdenen. Låtene, lyden, coveret, og tekstene, bringer pop og rock over terskelen fra å være lett underholdning til å bli samtidskunst. Beatlemania er definitivt over. The Beatles har sluttet å turnere, og konsentrerer seg om å utforske hva de kan få til i studio. Håret et lengre, bartene gror, og psykedeliske stoffer og nyskapende musikk preger året. Det første hintet og en liten forsmak kommer tidlig på året med singelen Penny Lane/Strawberry Fields Forever. Så kommer albumet Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band på forsommeren og forandrer alt. Litt senere på sommeren spiller The Beatles på TV for nok et rekordstort publikum. Over 400 millioner TV-seere så bandet spille sin ferske låt All You Need Is Love i verdens første live satelittsending. Senere på året kom også filmen og den doble EP'en Magical Mystery Tour med flere klassiske perler og den surrealistiske I Am The Walrus.

 

I denne forestillingen blir publikum ledet gjennom kvelden av forteller Tom Mathisen, og som vår Billy Shears, Trond Granlund. Besetningen er i alle ledd håndplukket, og bak det hele står noen av landets største Beatles-nerder.

En meget solid vokalrekke med Kim Wifladt, Eirikur Hauksson, Stian Joneid og Jonas Groth løfter det hele til full Beatles-stemning med de riktige harmonistemmene fra originalinnspillingene. Og bandet Masters Of The Past leverer energi og arrangement med full respekt for originalinnspillingene.

 

Arr. Masters of the Past AS? Produsert av Masters of the Past AS i samarbeid med Oslo Konserthus

  • Last Updated: 12.06.2017
  • Source: Region Stavanger
Dates

fre 27. oktober 2017 20:00

See All
It was 50 years ago today – Alt fra The Beatles 1967
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad