Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Iver Kleive & Knut Reiersrud

Overview

Organist møter bluesgitarist, jordnært møter opphøyd, når radarparet Iver Kleive og Knut Reiersrud spiller julekonsert i Fartein Valen, Konserthuset.

Organist møter bluesgitarist, jordnært møter opphøyd, når radarparet Iver Kleive og Knut Reiersrud spiller julekonsert i Fartein Valen, Konserthuset.
«Etter juleplata fra Betlehem med Sondre Bratland i 1992 var jeg egentlig innstilt på å ikke lage mer jul på plate», sa Knut Reiersrud til NTB da platen Natt i desember ble utgitt i 2018. «Men så fant vi så mange fine muligheter i denne desembermusikken, Iver og jeg. Den har hittil fungert som selvterapi i en stadig mørkere høst. Nå kommer den ut til de som vil lytte. Håper det er mange.»

Med utgangspunkt i norske folketoner, salmer og egne komposisjoner har Iver og Knut lagt en ny dimensjon til tradisjonell kirkemusikk. Mange husker deres utgivelser Blå koral (1991), Himmelskip (1996) og Nåde over Nåde (2006) som vakre bautaer over den langvarige sivilisasjonskollisjonen mellom europeisk kirkemusikk og afroamerikansk rytmikk og tonefølelse.
La deg begeistre av mangfoldet og særpreget i disse vakre melodiene framført i spennende samspill mellom to av landets aller fremste musikere. Velkommen til en storslått og sakral stund denne førjulssøndagen i desember.
 
MUSIKERE
Knut Reiersrud, gitarer/strengeinstrumenter/vokal
Iver Kleive, orgel
VARIGHET
(kommer)
ARRANGØR
Stavanger Jazzforum

  • Last Updated: 01.12.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 12. desember 2021 19:30 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Iver Kleive & Knut Reiersrud
Your Recently Viewed Pages