Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Jøklebra

Overview

Jøkleba etablerte seg tidlig som et av de mest spektakulære og kreative bandene på den skandinaviske jazzscenen.

I 1990 dannet Per Jørgensen, Audun Kleive og Jon Balke trioen Jøkleba. Helt fra starten etablerte trioen seg som et av de mest spektakulære, uforutsigbare, kreative og nyskapende bandene på den skandinaviske jazzscenen, med sin frapperende kommunikasjon og musikalske magi i skjæringspunktet mellom det komponerte og det fritt improviserte.

Frem til tidlig på 2000-tallet leverte Jøkleba plateutgivelser og konsertopplevelser som etter hvert gav bandet tilnærmet legendestatus i jazzkretser. Omkring 2005 la de tre ned bandet, men til manges store begeistring kom Jøkleba sammen til konsert igjen på Vossajazz i 2011. Mottakelsen og responsen var overveldende. I ettertid har Jøkleba gitt ut sin 4. plate, Outland, på ECM og spilt sporadiske konserter i inn- og utland. I perioden 24. januar til 03. februar – under Vinterjazz 2019 – er trioen klar for turné til jazzklubbene i Agder og Telemark i regi av Sørnorsk jazzsenter – en stor begivenhet for jazzmiljøet i regionen!

Aldersgrense 18 år.

  • Last Updated: 10.01.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 25. januar 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jøklebra
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad