Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Jørgen Sandvik

Overview

Bluesen har en betydelig plass i Jørgens solokarriere. Han ser først og fremst bluesen som en tilstand, ikke en sjanger. Hans uttryk er et følsomt alternativ til macho-bluesen. Hør bare låter som Is There Hope og This Hole Is Not So Deep fra debut-albumet! Jørgen Sandvik er blant dem som kan bære en konsert alene. Både som gitarist og sanger er han i toppklassen. Hans frie stil og konstante trang til utforkning gjør alle konsertene og unike.
I 2018 ga Jørgen  ut sitt første soloalbum kalt "Permanent Vacation" som ble belønnet med solide omtaler og Spellemannpris. Det var hans første harpe som soloartist. Det neste albumet ble spilt inn live i studio med bandet Permanent Vacation. "Det blir en litt gammeldags gitarplate", sier mannen som blir omtalt som en fornyer av bluesen. På scenen spiller Jørgen alene eller med kvartetten sin Permanent Vacation. Med bandet spilles musikken med frisk spontanitet og utforskertrang. Jørgen og hans musikere har erfaring og inspirasjon fra jazz, folkemusikk og improvisajon. Det høres!

  • Last Updated: 26.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

to. 24. mars 2022 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jørgen Sandvik
Your Recently Viewed Pages